Mobilt bredband via kontantkort

För var det vanligt att man skaffade mobilt bredband 4G genom kontantkort. Det går visserligen fortfarande, men utbudet är ofta sämre och dyrare. Så vad är alternativet kan man fråga sig?

Om anledningen till att man skaffar mobilt bredband via kontantkort är att man har en betalningsanmärkning så är detta inget hinder. Då kan man t.ex. skaffa Hallon som man betalar med sitt Visa/Mastercard. Att beställa Hallon är helt gratis och man får hem ett SIM-kort i brevlådan ofta inom 1-3 dagar.

En annan fördel med Hallon är att man även kan spara surf. Dvs har du en mängd på 20 GB per månad och bara använder 10 GB så sparas 10 GB och nästa månad har du 30 GB surf att använda. Detta är något som vi inte sett på några kontantkort dessvärre och det är ju tråkigt att missa.

Om anledningen till att man skaffar kontantkort är att man skall ha bredbandet en kort period så spelar inte det heller någon roll ifall man skaffar mobilt bredband via Hallon. Detta då man enkelt kan logga in på mina sidor och bara trycka på en knapp för att avsluta sitt Hallon-bredband. Bredbandet avslutas då automatiskt vid nästa månadsskifte utan att du behöver göra något.

Så vår rekommendation är helt klart att skaffa ett mobilt bredband via Hallon. Visst finns det andra operatörer även, men kollar man på kontantkort så är troligen ett Hallon abonnemang på mobilt bredband 4G det bästa valet. Detta då man löst anledningarna som man kan ha för att välja ett kontantkort.

Vill du jämföra alla mobila bredband 4G så kan du göra det på vår startsida. Annars hittar du Hallons utbud här nedanför.

Router & modem till mobilt bredband via kontantkort

När du skaffar mobilt bredband via kontantkort så får du generellt inte med någon router eller modem. Att köpa router kan vara svårt ifall man inte vet hur det fungerar och då kan vi rekommendera sidan bästa router för Hallon.

Är mobilt bredband kontant prisvärt?

Kör du på Hallons mobilt bredband kontant så är det ganska prisvärt, men vill du komma billigast undan så är det abonnemang som gäller. Välj då gärna ett utan bindningstid så är det lika flexibelt som ett kontantkort. Se bästa mobila bredband.

Var beställer jag startpaket för mobilt bredband kontant?

Det är få operatörer som erbjuder mobilt bredband kontant, men en är Hallon och du kan beställa startpaket på deras hemsida med gratis leverans på 1-3 arbetsdagar.